puterea credintelor - cum sa obtii tot ce iti doresti

Puterea Credintelor – Cum sa obtii tot ce iti doresti

puterea credintelor - cum sa obtii tot ce iti doresti

 

Ok, titlul poate suna putin pompos si pare a fi din cancan, realitatea, libertatea etc. Cred totusi ca este posibil sa obtii tot ce iti doresti (cu accent pe cred).

 

Daca tu crezi ca nu poti…ghici ce?! chiar NU poti! Asa cum spunea Henry Ford: „Indiferent daca tu crezi ca poti sau nu, in ambele cazuri ai dreptate.” Ideea este ca tu te vei comporta in concordanta cu credintele tale, si asta ar trebui sa te sperie CA NAIBA!

 

Acum, mai mult ca niciodata, avem sansa sa ne construim viata pe care ne-o dorim. Chiar cred ca depinde DOAR de noi cum alegem sa ne traim viata. „Alegem” este un cuvant foarte important in acest context, deoarece in orice moment al vietii tale poti alege sa crezi ceva nou despre tine si sa actionezi in acea directie.

 

Daca as vrea sa retii doar un singur lucru din acest articol, acela ar fi ca iti recomand sa crezi si sa actionezi doar in directia care te duce mai aproape de obiectivul tau.

 

Credintele noastre sunt o alegere, iar in momentul in care intelegem cu adevarat acest lucru, atunci devenim liberi. Daca vrei sa faci o schimbare trebuie in primul rand sa-ti schimbi perceptia despre tine.

 

Tot ceea ce iti spui despre tine este adevarat. Pentru ca in asta crezi. In acea directie actionezi. Asa ca, ai mare grija la lucrurile pe care alegei sa le crezi despre tine, pentru ca acestea sunt cele care iti conduc viata.

 

 

 

Fii pozitiv! Fii optimist! Alege sa crezi ca TU POTI!

No Comments

Post A Comment