Diferenta dintre „ar trebui” si „trebuie”

Cele 2 lucruri care fac diferenta intre o viata anosta si o viata implinita sunt modul in care gandim si modul in care actionam. Punct. Cele 2 aspecte sunt intr-o relatie de interdependenta. Degeaba gandim daca nu actionam, degeaba actionam daca nu gandim.

 

Cu totii avem lucruri in viata pe care ni le dorim. Insa ce cred eu de fapt este ca nu vom avea niciodata aceste lucruri. Doar cele pe care TREBUIE sa le avem. 

 

Este aceasta mica diferenta intre „ar trebui” si „trebuie”.

 

Stiti lista aceea cu lucruri pe care „ar trebui” sa le facem? „Ar trebui sa merg la sala/Ar trebui sa citesc mai mult/Ar trebui sa petrec mai mult timp cu cei dragi/Ar trebui sa mananc mai sanatos/Ar trebui sa fiu mai organizat…” etc. Oamenii de obicei nu prea fac lucrurile pe care „ar trebui” sa le faca. Este purul adevar. Eu o stiu, tu o stii.

 

Viata unui om se schimba radical cand incepe sa transforme „ar trebui” in „trebuie”. Este acel mic detaliu, acel „life changer” ce face diferenta. Vei obtine doar lucrurile pe care TREBUIE sa le ai, insa este de datoria ta sa alegi cu grija aceste lucruri, sa filtrezi lucurile care cu adevarat trebuie facute.

 

 

Concluzia este ca modul in care gandim chiar face diferenta. Urmatorul pas si poate cel mai important este sa ACTIONAM. Fa-ti lisa cu lucrurile pe care TREBUIE sa le faci si actioneaza in aceasta directe. Nu amana. „JUST DO IT”.

 

 

Articol inspirat din discursul lui Tony Robbins. Il poti urmari AICI

No Comments

Post A Comment