Cea mai buna cafea din Bucuresti

Nu sunt vreun mare cunoscator de cafea, nici nu pretind a fi, nici nu cred ca vreau sa fiu. Consider doar ca pot face diferenta dintre o cafea buna si una proasta. In principiu, vreau doar sa ma bucur de fiecare cafea pe care o beau.

Asadar, am hotarat sa caut cea mai buna cafea din Bucuresti (dupa criteriile mele, bineinteles…)…si cred ca am gasit-o. Dupa o banala cautare pe Google, am ajuns la ORYGYNS Specialty Coffee, locatia din Str Jules Michelet 12 (mai exista o locatie pe Aviatiei 2, unde imi propun sa ajung cat mai curand).

Ce am gasit la Orygyns si de ce consider ca e cea mai buna cafea din Bucuresti? Am sa le iau pe rand:

 • asa cum spuneam, nu sunt vreun mare cunoscator, dar vai…cat de buna este cafeaua. Una dintre cele mai bune pe care am avut ocazia sa le beau. Din ce am inteles, se numeste ORYGYNS deoarece isi schimba frecvent originea furnizorului/prajitoriei de cafea, astfel ca poti experiementa cafea din mai multe zone ale Europei.
 • locatia este una foarte cozy si relaxanta. Nu este mare, capacitate de maxim 10-12 persoane, dar atmosfera este exact ce trebuie.
 • personalul de acolo este EXTREM de primitor si binevoitor sa iti ofere exact ceea ce iti doresti. Chiar daca fac o cafea buna, de specialitate, nu au acel aer de superioritate pe care il regasesti la majoritatea cafenelelor de genul acesta din Bucuresti. Am purtat o discutie de vreo 30-40 de minute cu Anca (Buna Anca, iti multumesc din nou pentru discutie, in cazul in care citesti acest articol), tipa care mi-a servit cafeaua. Am vorbit despre cafea, marketing, afaceri, viata..si lista continua.
 • atmosfera este una ideala pentru a-ti incepe ziua. Cafea buna, muzica buna, oameni primitori..tot pachetul.

Chiar daca nu am apucat sa fac poze cand am fost, cred ca nu se supara cei de la ORYGYNS daca downladez 2-3 poze de pe Facebook-ul lor si le pun aici:

 

 

 

Asadar, daca vreti sa beti o cafea wow, sa cunoasteti oameni misto si sa va incepeti ziua intr-un mare fel, va super recomand ORYGYNS Specialty Coffee.

Repet, locatiile sunt:

 • Str Jules Michelet 12
 • Aviatiei 2

Poate ne vedem pe acolo…cine stie?

1Comment
 • Anca Ionescu
  Posted at 06:56h, 04 decembrie Răspunde

  Tiberiu, ma bucur din suflet ca noi, echipa Orygyns, am reusit sa iti transmitem o stare buna. Este ceea ce ne defineste si asa credem si cred ca ar trebui sa fie experienta fiecarei cafele. Cafeaua este mai mult decat o bautura. Inseamna dragoste pentru oameni si asta dorim sa se regaseasca aici, in micutul spatiu Orygyns: dragoste si o cafea de calitate.
  Iti multumesc pentru acest articol!
  Sper sa ne revedem curand.

Post A Comment