Car Sharing la urmatorul nivel – Pony Car Sharing

 

 

 

Pentru ca intotdeauna imi plac lucrurile noi, mai ales daca sunt din domeniul online-ului, tehnologiei sau auto, am fost foarte entuziasmat cand am aflat ca GetPony a venit si in Bucuresti.

Ce este GetPony? Asa cum spun si ei, citez: „cel mai avansat sistem de transport – car sharing”. Practic, niciodata nu a fost mai usor ca acum sa inchiriezi o masina. Singurul lucru de care ai nevoie, si pe care mai mult ca sigur il ai, este un smartphone. De acolo, totul este foarte simplu. Descarci aplicatia GetPony, iti faci un cont, astepti sa se activeze contul (aprox 24-48h) si esti gata de drum. Da, atat de simplu. Ah, singurul lucru mai nasol este ca GetPony este valabil (momentan) doar in Cluj-Napoca si Bucuresti, dar mai mult ca sigur ca pe viitor se vor extinde si in alte orase mari din Romania.

Urmareste vlog-ul de mai jos pentru a vedea cum se foloseste serviciul GetPony . De asemenea, pentru orice informatie pe care o cauti, iti recomand sa te uiti pe site-ul celor de la Pony (https://getpony.ro/)

 

 

 

No Comments

Post A Comment